Hur behåller du dina barns intresse för de gamla leksakerna?

Mycket längre livslängd på leksaken och mycket mer lektid

TOY2 Track Connectors gör det möjligt att förbinda trätågskenor ( tex. BRIO® eller IKEA) med  DUPLO®-brickor eller liknande)

Detta gör det möjligt för dig och dina barn att
  • ✔️bygga spännande trätågbanor
  • ✔️bygga tillsammans trots åldersskillnad
  • ✔️bygga utmanande och skoj, också för vuxna
  • ✔️ge nytt liv till gamla leksaker, samt en längre livslängd.

"Vi tror att Track Connectors absolut är något bra! Vi märkte snart att våra gamla leksaker vaknade till liv igen."

Vi märkte snart att våra gamla leksaker vaknade till liv igen med alla våra barn, ja, även de som var 13 och 15 år. Det fungerar bra och passar bra.

Förutom att kunna göra nya snygga skapelser märkte vi att våra barn plötsligt blev kreativa igen med DUPLO-klossarna för att till exempel bygga en station. Men även träleksakerna hämtades från garderoben och innan vi visste ordet av hade vi en komplett stad i vardagsrummet.

Att föra samman dessa två världar är en stor framgång!

- go-or-no-go.nl

Handla här

Kunder säger:

ClausLEGO + BRIO = Massor av underhållning för barnen
Read More
Mycket unikt koncept där du kan använda LEGO DUPLO tillsammans med BRIO tågspår. Barnen är verkligen glada över att kunna kombinera sina favoritleksaker och bygga tågbanor (i tre dimensioner) med LEGO DUPLO.
Solvej JensenFantastisk idé och massor av rolig lektid
Read More
Att kombinera Lego Duplo-klossar med Brio-tåg är genialt. Båda barnen (5 och 7) lekte och utforskade de nya spåren under lång tid. Det var roligt och mysigt. Vi kommer behöva köpa fler. 🙂
KarinaTrackconnectors - Kvalitetstid för familjen
Read More
Trackconnectors är en enkel men genialisk uppfinning. Både Briotraintrack och Duplobricks får nytt liv och byggprojekten blir spännande för både små och stora barn - även för föräldrar och andra vuxna. Jag köpte en stor förpackning Trackconnectors till mina barnbarn för ett par månader sedan. Hela familjen har gjort spännande gemensamma byggprojekt, och vi "var tvungna" att köpa ännu fler Trackconnectors eftersom planerna växte. Vi kan rekommendera Toy2 och Track Connectors.
Previous
Next