Miten pid√§t lapset kiinnostuneina vanhoista leluista?ūü§Ē

Uusi elämä vanhoille leluille - ja paljon pidempi käyttöikä ja leikkiaika niiden kanssa.

TOY2 Track Connectors -liittimet mahdollistavat puisten junaraiteiden (esim.BRIO¬ģ tai IKEA) yhdist√§misen DUPLO¬ģ -palikoilla tai vastaavilla.

TOY2 Track Connectors -liittimet ei vain yhdistää leluja, mutta myös lapset ja aikuiset!

Looking for gift or unsure?

Try our gift and product guide

Shoppaile tästä

Asiakkaat sanovat:

ClausLEGO + BRIO = Paljon hauskaa lapsille
Read More
Erittäin omaperäinen konsepti, jossa voit käyttää LEGO DUPLOJASI yhdessä BRIO-junaradan kanssa. Lapset ovat todella iloisia voidessaan yhdistää lempilelunsa ja rakentaa junaratoja ylöspäin (kolmiulotteisesti) LEGO DUPLOILLA.
Solvej JensenFantastinen idea ja paljon hauskaa leikkiaikaa
Read More
LEGO DUPLO -palikoiden ja Brio-junien yhdist√§minen on nerokasta. Molemmat lapset (5 ja 7) k√§yttiv√§t eritt√§in paljon aikaa leikkiess√§√§n ja tutkiessaan uusia junaratoja. Se oli hauskaa ja herttaista. Meid√§n on luultavasti ostettava lis√§√§. ūüôā
KarinaTrack Connector -kiskoliitännät - Laatuaikaa perheelle
Read More
Kiskoliitännät ovat yksinkertainen mutta nerokas keksintö. Sekä Brio-junaradat että Duplo-palikat saavat uuden elämän ja rakennusprojekteista tulee jännittäviä sekä pienille että isoille lapsille - myös vanhemmille ja muille aikuisille. Ostin ison pakkauksen kiskoliittimiä lapsenlapsilleni pari kuukautta sitten. Koko perhe on siitä asti tehnyt jännittäviä yhteisiä rakennusprojekteja, ja meidän oli "pakko" ostaa vielä enemmän kiskoliittimiä, koska suunnitelmat kasvoivat. Suosittelemme Squar3dia, Toy2:ta ja Track Connectors -kiskoliittimiä.
Previous
Next